Motorik park pomaže da oblikujemo i razvijemo naše motoričke sposobnosti (koordinaciju, snagu, brzinu, izdržljivost i fleksibilnost) i multi-dimenzijalnu adaptaciju (efekat treninga) korisnika. Motorik park postavlja nove standarde kvaliteta i kvantiteta u pogledu atraktivnog modernog života. Obiman sadržaj parka i različite prepreke pomažu da osjetite užitak vježbanja i pobude interes u nove pokrete i mogućnosti vašeg tijela. Motorik park nudi priliku za balansirani i harmonični izazov i razvoj tijela zahvaljujući unikatnim spravama i kombinacijama prepreka. Inovativne sprave i jasno definisana područja su dostupna za sve vrste zadataka u pokretu. Svaki pojedinačni modul je kreativni dio jasno vidljivog koncepta.

Sadržaji svake prepreke su dizajnirani po posljednjim sportsko-naučnim kriterijima. Korisnik može birati različite aktivnosti koje odgovaraju njegovim trening ciljevima.

Svaka sprava i prepreka uključuje osnovne zadatke, moguća alternativna korištenja, sportsku nauku i ciljeve treninga svake aktivnosti, kao i mjere sigurnosti pri upotrebi. Uživanje u različitostima pokreta sa efektima treninga je MOTO.

Za rezervacije putem telefona, molimo pozovite
+387603463457