Aktivnosti Javorovog Dola su nezaboravne.

Izletište Javorov Do nudi sadržaje kojih ćete se uvijek rado sjećati. Više od 35km označenih planinskih staza za šetanje ili biciklizam. Individualno dizajnirane i napravljene zone za vježbanje u prirodi, spuštanje ZipLine-om, odmor u prirodi u izgrađenim nadstrešnicama za roštiljanje, boćanje, vožnje kvadovima, tubing, teambuilding igre i mnogo toga. Naša strast i ljubav prema ovom raju obuzet će i vas i ispuniti vaše želje i snove.

Sve aktivnosti

Sve Aktivnosti

Nordijsko skijanje

Označene staze za nordijsko skijanje u prostoru Javorovog Dola na Bjelašnici

Vožnja quadovima

Raznovrsne ture vožnje quadovima u prekrasnom ambijentu olimpijske planine Bjelašnica.

Baby ski lift

Ski lift za početnike, mališane, lociran je u srcu Javorovog Dola kako bi najmanjima pružio najljepše iskustvo prvih koraka na skijama. Ne propustite Javorov Do skiškole.

Tubing

Rekreacija uz dozu adrenalina koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Spuštanje gumenim čamcima po označenim stazama sa snježnim preprekama je aktivnost za sve uzraste. 

Teambuilding

Htjeli smo da napravimo nešto drugačije, nešto što će uljepšati vaš dan, što će vas dovesti u situaciju da morate raditi timski i što će na kraju krajeva probuditi avanturistički duh koji leži u svima nama.

Zipline vožnje

Planinarsko sportsko skijaško društvo Javorov Do je izgradilo četiri ZipLine-a. Nezaboravna doza adrenalina i pogleda na ljepotu prirode iz jednog potpuno novog ugla.

Motorik park

Motorik Park nudi priliku za balansirani i harmonični izazov i razvoj tijela zahvaljujući unikatnim spravama i kombinacijama prepreka. Uživanje u različitostima pokreta sa efektima treninga je Moto.

Planinaranje

Preko 35 kilometara označenih planinskih staza. Uživajte u jednom od najljepših i najzdravijih sportova a usput saznajte nešto o prirodi pomoću naših info tabli koje pišu o životinjama i biljkama ovog krajolika.